Picture
Ki Bondan Riyanto, rikala Pentas Wonten ing Ds. Adiwerno, Karanganyar, Kebumen Jawa Tengah. Kanthi anggelar cariyos Wahyu Pulungjati.

Picture
Picture
Picture
Picture
 


Comments




Leave a Reply